Monday, September 20, 2010

About us ...

PAS is hét toonaangevende bedrijf voor het bedrukken van kleding binnen de Benelux. Reeds 20 jaar zet PAS de krijtlijnen uit in textieldruk en -borduring. Zoek je een betrouwbare partner om uw kleding te bedrukken, uw publicitair textiel of voor je werkkleding? Aarzel niet en contacteer ons of loop even langs in onze ruime showroom. Onze medewerkers zullen je graag verder helpen en indien nodig bij je langskomen.

In elke stap zijn we je partner : we zoeken het artikel dat bij je past, we adviseren je in de personalisatie van de te bedrukken kleding, we ontwerpen voor jou een voorbeeld en we bedrukken of borduren de kleding volgens je wensen.

Contacteer ons nu ook voor het volledige publicitaire randgebeuren, zoals vlaggen, banners, caps, sjaals, mutsen, badtextiel, diverse tassen en andere artikelen die als geschenk of publicitair kunnen ingezet worden.

Textieldruk Collectie

De textielcollectie van PAS bevat meer dan 500 verschillende modellen van een dertigtal Europese en Amerikaanse ontwerpers. Heb je zin om alvast een beetje te surfen in onze collectie, klik dan hier! Ontdek ook onze andere collecties Sol's, Harvest/Printer, Continental, Kariban en Atlantis/Target.


Wil je graag een concrete offerte vragen?
Zoek je iets dat je niet meteen op de site terugvindt (vlaggen, tassen, sjaals, andere kledingmerken, etc.)?
Heb je graag een afspraak in onze showroom of eventueel bij u ter plaatse?
Bekijk je liever nog even rustig onze uitgebreide catalogus?
Klik dan hier om een contactformulier in te vullen!

Grafische Studio

Een volledig uitgeruste ontwerpstudio staat voor je klaar om elk project tot een geslaagd eindresultaat uit te werken. Onze ervaren grafici verwerken je ontwerp zodat dit perfect op de gewenste t-shirt, polo, sweater, zal overkomen.

Bedrukking

Pas biedt je de volgende mogelijkheden:

  • produktiecapaciteit tot 25.000 stuks per dag
  • 12 kleuren druk op t-shirts, sweaters en polo's
  • Perfecte quadrichromie : op lichte en donkere textiel
  • 4-kleurendruk op baseballcaps
  • 6-kleurendruk op nylons
  • Meerdere kleurendruk op bodywarmers
  • Aangepaste gasdrogers zorgen ervoor dat de geselecteerde drukinkten extra gefixeerd worden op textiel. Zodoende hebben de door PAS bedrukte produkten een veel grotere wasbestendigheid en dus een langere gebruikswaarde.
  • Ecologie wordt door ons team hoog ingeschat. Daardoor is onze produktie aangepast om optimaal te renderen met de meest ecologische materialen.

Borduring

Pas bezit drie geautomatiseerde borduurmachines van de nieuwste generatie. Het ervaren team staat garant voor de beste productiekwaliteit. De gesofisticeerde computerprogramma's hiervoor worden bij PAS zelf ontwikkeld, wat de kwaliteit en precisie ten goede komt.


Custom Made

Wat is het verschil tussen een custom made t-shirt en een t-shirt uit de collectie van PAS?
Eenvoudig!
Een custom made t-shirt is een shirt dat volledig op maat en op kleur wordt gemaakt voor jou en dus geen standaard produkt.
Wij passen alles aan zodat het produkt door en door gepersonaliseerd wordt op jouw (produkt-)naam, tot het etiket en de verpakking toe. We coördineren dit voor de Europese fabrieken vanuit ons hoofdkantoor en voor de Aziatische fabrikanten vanuit ons kantoor in Dhaka (Bangladesh), waar gespecialiseerde medewerkers voor u op zoek gaan naar het gepaste produkt. We stellen hierbij noodzakelijke eisen aan de selectie van fabrikanten, rekening houdend met onze hoge ethische normen naar arbeidsvoorwaarden (waaronder kinderarbeid) en ecologie. Het produktieproces wordt van stap tot stap door ons begeleid, inclusief de nodige inspecties en controles ter plaatse.

Het enige wat we van u verwachten is het aanleveren van de nodige logo's en een beetje meer geduld. Immers, een custom made project start bijna steeds van nul en heeft zodoende meer ontwikkelings-, produktie- en transporttijd nodig.

Geschiedenis

Wat in 1988 startte als een jong ambitieus project is uitgemond in het meest competente bedrijf in de sector Met een handvol pioniers startte PAS twintig jaar geleden een kleine textieldrukkerij met aanvankelijk enkel een kleine handcarroussel.

Zoals het gaat in de meeste bedrijven is de mondelinge reclame de beste. Zo groeide PAS jaar na jaar in omzet, in machinepark en in medewerkers. Twintig jaar later kunnen we terugblikken op mooie realisaties, fantastische medewerkers en een klantenportefeuille om U tegen te zeggen.

Ambitieus als we zijn, willen we niet bij de pakken blijven neerzitten, maar zijn onze blikken gericht op de toekomst. De applicatie van nieuwe technieken, de verdere automatisering, de uitbouw van onze custom made-productie en de ambitie om onze collectie verder uit te breiden moeten nog een betere service kunnen garanderen voor u.

20 jaar PAS is geen hangmat maar wel een springplank naar een succesvolle toekomst.

Wij dragen graag bij aan het succes van uw zaak, uw bedrijf, uw vereniging

PAS

No comments:

Post a Comment